Let’s play Bridezilla

www.letsplaybridezilla.nl

 

Het avontuur van Bridezilla

“Hey Annemarie ik heb een flyer voor je moet je eens doorlezen echt wat voor jou!”…. zo begon ons avontuur. ‘s Avonds las ik de flyer en zocht direct de website op, ik vulde de aanmelding in één keer in en drukte op verzenden.

Vrij direct daarna ontving ik een mail dat we doorgingen naar de voorrondes…. we mochten ons voorstellen en onze hulpvraag bij de jury neerleggen. Wow, we  gaan met onze gekke idee, Let’s play Bridezilla!, trouwjurken passen voor de lol (wat inmiddels een klein bedrijf aan het worden was) meedoen!

Bij de voorrondes ontmoetten we de andere deelnemers, allemaal interessante ideeën en bedrijven…. spannend om mee te doen. Al snel bleek dat we best veel overeenkomsten met elkaar hadden, tegen dezelfde vraagstukken met onze bedrijven aanliepen. Alleen de bijeenkomsten met de andere deelnemers waren al inspirerend en leerzaam. Iedereen had wel weer een tip of oplossing voor bepaalde uitdagingen. Het team van de Business Voice en de Rabobank zorgde goed voor ons…

Een week voor de grote avond dat we de pitches moesten voordragen in het Posthuis Heerenveen, stonden we allemaal met naam en toenaam in de Heerenveense courant…prachtig stukje promotie voor onszelf en onze bedrijven.

Toen de grote avond…. eerst werd een eerder opgenomen filmpje afgespeeld en daarna moesten we opkomen en voor de hele zaal onze pitch voordragen. Zes coaches zaten omgedraaid naar ons te luisteren… zenuwslopend want je wilt toch graag dat er iemand interesse heeft in jouw bedrijf en hulpvraag. Ik presenteerde de pitch en mijn partner Otto Buwalda zat in de zaal, gelukkig kon ik hem zien, pffff zenuwen gierde door mijn lijf en ik ging van start….

Al snel schrok ik van het enorme geluid dat de eerste coach die omdraaide…en daarna volgden de andere 5! Jemig dat was overweldigend…. Toen moest ik ineens kiezen 6 coaches met een goed verhaal… ik mocht even overleggen met Otto en besloot mijn gevoel te volgen, we kozen voor Bert Jonker van Clafis.

Bert Jonker is een zakenman eerste klas en was recht voor zijn raap, op zijn zachtst gezegd…. haha maar wel duidelijk. We hebben meerdere malen meetings mogen hebben met Bert Jonker en zijn team. We hebben veel goede tips gehad en zeker veel geleerd van zijn adviezen. Bert en team nogmaals bedankt voor alle inspiratie en tips!

Ook nadien nog enkele leuke meetings gehad met alle deelnemers, onder andere de scrumsessie van Annemieke Mintjes, erg leerzaam!

De rondleiding en lezing bij krant van NDC mediagroep, goed geregeld en goede tips voor onze media-uitingen.

Na aanleiding van onze deelname is er ook veel gebeurd: zakelijke uitnodigingen, donatie van 20 vintage trouwjurken door iemand die ons verhaal had gelezen, diverse kranten en websites die over ons schreven, een professioneel videoblog op youtube, gemaakt door Frits Wind en zijn team, een boeking van een vrouwenvereniging van 29 dames n.a.v het stuk in het magazine van de Rabobank. Ga zo maar door!

Conclusie: we kunnen elke starter aanraden mee te doen met de Business voice Heerenveen!

Bedankt alle organisatoren van Business Voice Heerenveen voor jullie support en goede hulp en adviezen en jullie tijd en aandacht!