Bart Voorintholt

De afgelopen jaren ben ik als directeur Bedrijven bij de Rabobank actief en heb dan ook veel ervaring in het sparren met ondernemers en strategisch in gesprek zijn over hun ondernemersplannen. Door mijn coachende manier van werken geef ik mensen vertrouwen in eigen kunnen, waarbij ik confronteer en inspireer. Dit doe ik in een informele sfeer met open verhouding en gezonde dosis humor. Doordat ik complexe vraagstukken snel in al zijn aspecten kan doorgronden op zowel inhoud als cultuur kunnen we snel in gesprek over de toekomstige richting. Daarnaast kan ik binnen mijn netwerk mogelijke connecties leggen om jouw plannen verder te helpen.

Wil je meer over mij weten, kijk dan op https://www.linkedin.com/in/bartvoorintholt/

bart-voorintholt

Jelmer Hornstra

Mijn naam is Jelmer Hornstra, als jonge, eigenzinnige en zeer gedreven adviseur ben ik voor onze klanten een strateeg, klankbord en vertrouwensman in één. Vanuit MTH ben ik bezig personeel/ondernemers (zowel op individueel- als groepsniveau) en/of bedrijven naar de next level te brengen. Ik ben iemand die onbewuste ondernemers wakker schudt, hen meeneem om slimmer, gelukkiger en succesvoller te worden. Vanuit een ondernemersgedachte opgegroeid, altijd vol energie waarbij mijn manier van werken bestaat uit confronteren, activeren en laten ervaren. Kortom: Waar loop je precies tegenaan? Ik help je graag met de volgende stap!

jelmer-hornstra

Hilda de Haan

Ik ben Hilda de Haan en werkzaam als Account Director bij Crossmedia Communicatiegroep (CMCG). Samen met mijn collega’s van de afdeling project-/account zorg ik dagelijks voor het contact met de klant om alle voorkomende opdrachten tot een goed einde te brengen. Crossmedia Communicatiegroep is een crossmediaal reclamebureau wat diverse vraagstukken op het gebied van communicatie en marketing samen met alle experts voor klanten verzorgd. We helpen klanten op het gebied van strategie, marketing, social media, websites, huisstijl, etc. Mijn persoonlijke kracht is verbinding en te kijken of we de hulpvraag van de kandidaat om kunnen zetten in een nieuwe manier van kijken naar marketing en handvaten te bieden.

LinkedIn: https://nl.linkedin.com/in/hilda-de-haan-0732b526

hilda-de-haan

Martin Beljon

Martin Beljon (1954), getrouwd, 1 dochter. Woont en werkt in Oranjewoud. Mijn bedrijf Het Tiende huis richt zich volledig op persoonlijke ontwikkeling. Twee vragen vind ik daarbij intrigerend: waarom doen mensen dingen, die ze niet willen en waarom doen mensen dingen niet, die ze wel willen? Door met name een gebrek aan zelfkennis worden suboptimale keuzes gemaakt en beperken mensen onbewust hun eigen mogelijkheden. Ik wil het maximale uit mezelf halen en bieden wat ik te bieden heb. Mijn werk is mensen te begeleiden, die dat ook willen. Ik bied ze kennis en tools om daarin een echte stap voorwaarts te kunnen maken.

Website: www.hettiendehuis.nl

martin-beljon-nieuw

Marjan Soepboer

Ga je met ons Ynbusiness, dan wil je natuurlijk wel weten wie we zijn. Daarom stellen we onze sectorspecialisten graag aan je voor. Vandaag: Marjan Soepboer, sectorspecialist Recreatie en Toerisme. ‘Misschien is het de gezelligheid en hartelijkheid van mensen in de horeca, ik weet het niet precies,’ vertelt Marjan, ‘maar ik heb een grote passie voor de gastvrijheidssector. Dat mét mensen werken, dat vind ik zo mooi. In mijn huidige rol als sectorspecialist doe ik dat ook. Ik ga op bezoek bij ondernemers in de horeca- en recreatiebranche, en help ze met de vraagstukken die ze hebben. Friesland heeft zóveel moois te bieden als het aankomt op recreatie en horeca, dat moeten we laten zien. Ik vind het dan ook heel belangrijk dat ondernemers innoveren. Of ze dat nu doen door hun bedrijfsvoering onder de loep te nemen, of hun personeel extra trainingen te geven, het maakt soms heel veel verschil.’

‘Omdat ik hiervoor bij Koninklijke Horeca Nederland werkte, ken ik de gastvrijheidssector heel goed. Zo kan ik als sectorspecialist makkelijk de juiste mensen aan elkaar te koppelen. Iemand die horecaproducten maakt aan de juiste groothandels bijvoorbeeld, of een ondernemer aan een steengoede online marketeer. Een campingeigenaar vertelde me dat hij nuttige informatie had gekregen over de Duitse markt van een Duitse blogger aan wie ik hem had gekoppeld. Dat vind ik fijn om te horen. Sowieso vind ik de gesprekken met ondernemers altijd inspirerend: ze zitten vaak boordevol ideeën, zijn enthousiast. Ja, mijn passie voor deze sector, die blijft.’

Website: https://www.ynbusiness.nl/kennismakelaars/

ynbusiness-groot2
180323-ynbusiness-11

Thom de Ruiter

Sinds 2005 ben ik ondernemer Duurzame energie (Econvert Climate & Energy b.v.). Via een management buy-out heb ik samen met 2 collega’s een aantal biogasinstallaties overgekocht van mijn toenmalige werknemer Essent. Een mooi en leerzaam traject en zeker een opmaat tot meer. Financieel management, samenwerken met je zakelijke partners, financieringsvraagstukken, het oprichten van nog meer bedrijven en zelfs het afwikkelen van 2 faillissementen, we hebben het allemaal meegemaakt.

In 2012 hebben we een tweede bedrijf opgericht: Econvert Water & Energy b.v. Dit bedrijf bouwt industriële waterzuiveringsinstallaties. Het is inmiddels een bedrijf met ca. 30 werknemers en bouwt waterzuiveringsinstallaties over de hele wereld.

Ik ben, naast mijn technische werkzaamheden, voornamelijk bezig met de bedrijfskundige kant van de bedrijven. Ik heb dit een korte tijd ook als zelfstandig adviesbureau geprobeerd, maar heb mij uiteindelijk voornamelijk gefocust op Duurzame energieproductie. Mooi werk en uitdagingen genoeg!

foto-thom-de-ruiter